Miracle aan het werk in het veld.

Diamond aan het werk in het water.

Trots op deze kanjers

Buddy

Buddy is geboren in ons 1e nest flatcoated retrievers en is door ongelukkige omstandigheden bij ons teruggekomen. De 1e eigenaren konden niet meer voor hem zorgen, omdat een van hun zoontjes helaas ernstig ziek is geworden. We hebben inmiddels nieuwe enthousiaste baasjes voor Buddy gevonden. Buddy is helemaal thuis bij hun en ook de nieuwe eigenaren zouden geen leven meer zonder Buddy kunnen voorstellen. Wij zijn erg blij dat uiteindelijk alles voor iedereen zo goed heeft uitgepakt.

Peppa

Wij zijn ook erg trots op gevoelige Peppa. In de omgeving waar Peppa woont hebben mensen de hulp van Peppa ingeroepen. Bij deze persoon is namelijk het PTTS syndroom vastgesteld in een ernstige vorm. Deze persoon zou dan ook beter door het leven gaan met een hulphond  in het dagelijkse leven om beter te kunnen functioneren. Nu is het verhaal dat deze persoon een kind heeft met zo'n ernstige angst voor honden dat er geen hulphond geplaatst kon worden. Hiervoor hebben ze de hulp van Peppa ingeroepen of ze misschien iets kon betekenen voor hun. Met de hulp van Peppa en haar geduld is beetje bij beetje het vertrouwen in een hond hersteld bij dit kind en inmiddels zo goed dat er een hulphond in het gezin is geplaatst, waardoor deze persoon het dagelijkse leven beter aankan. Hoe trots kun je als fokker zijn dat deze speciale eigenschap van mama Dutch is doorgegeven. Ook dame Indi bezoekt wekelijks een bejaardentehuis om daar met de bewoners te knuffelen. De demente bewoners daar genieten met volle teugen van Indi. 


NESTWANDELINGEN.....


Wij hebben jaarlijks een nestwandeling met de honden en vinden het altijd erg   gezellig om samen met de honden en de baasjes van hun er een gezellige dag van te maken. Niets is uiteraard verplicht, maar wel altijd super leuk. Op onze kosten is er ook altijd een hapje en drankje voor de baasjes en een snoepzak met verrassing voor de honden om de dag af te sluiten.

De data's worden altijd in overleg via de groeps app bekend gemaakt. 

PUPPY NIEUWS!


Als alles goed gaat staat er voor het najaar van 2022 een nestje gepland. 


Voor verderevragen of evt. kennismaken met onze honden en het ras Flatcoat  kunt u altijd contact opnemen mocht u interesse hebben.