Onze toppers

Miracle

Ik ben Miracle en geboren in Tilburg op 15 mei 2013. 


Miracle is een dochter van Miss Dutch  en Vanquer en bij ons als laatste puppy van de acht in Tilburg geboren en is ook bij ons gebleven. Ze is een erg grote flatcoat voor een teef, maar vooral een super lieve en gevoelige hond. Ik denk wel degene van de vier met het zachtste karakter. Ze is altijd gehoorzaam en doet alles om haar baasjes tevreden te houden. 

Diamond

Ik ben Diamond en geboren in Almere 21 juni 2014.


Diamond is een dochter van Arcenciel De La Champ De Feu en Swallowsflight Ticket Zorra.  Diamond is een hele mooie en vooral slimme dame. Ze is erg lief en weet precies wat ze wel en niet wil. Ze is een erg lieve en gehoorzame scheet en zal niet makkelijk een fout maken. Als ze werkt is ze heel precies en kan het niet moeilijk genoeg zijn voor haar.

Janou

Ik ben Janou en geboren in Best op 24 maart 2017.


Janou is een dochter van Go With The Flow Blueprint For Eager en Candidacasa Oreo. Deze schat is een vrolijke en vooral pittige en energieke diva. Ze lebbert als de beste en doet haar best om je te geven wat je wil. Ze luistert erg goed en is graag op zichzelf, maar je kunt haar niet onopgemerkt  voorbij lopen. Werken doet ze heel erg graag en ook al is ze maar een kleine flatcoat toch is ze erg snel en oplettend. 

Milly

Ik ben Milly en geboren in Tilburg op 13 juni 2019.


Milly is een dochter  van Diamond Kalgoorlie en Nugget Sealing Team Definitly Perfect Dream. Deze super lieve meid en is tevens ook een pittige tante die haar plekje in ons gezin op vele vlakken heeft veroverd.. Ze weet zichzelf goed te verkopen en heeft veel temperament en weet precies wat ze wel en niet wil een typische karaktereigenschap die ze van haar mama heeft meegekregen. Werken met haar baasje vind ze helemaal geweldig en doet ze het liefste dagelijks.

Denzi

Ik ben Denzi en geboren in Tilburg 18 februari 2024

ik ben de zoon van Milly “Pearl of Diamond” en Jack jr “Tony’s de la Champ de feu”. Deze kleine lieverd is een  wens die in vervulling is gegaan, omdat er nu een reu is mogen blijven en de zoon van onze lieverd Milly.
Hij is erg zacht en lief en heel sociaal. Luisteren is zijn kwaliteit en een enorme lieve knuffel kont. Erg benieuwd ook wat de toekomst met deze geweldige lieve kanjer gaat brengen. 

Ook mag je altijd contact opnemen als je interesse hebt in een anti tekenband voor je hond.

Omdat wij niet vrolijk worden van al het gif wat alle middelen meebrengen ter bestrijding van teken en vlooien ben ik mezelf gaan focussen op de anti tekenband in combinatie met  edelstenen. Deze band is te gebruiken met de spray en dan is je hond natuurlijk beschermd tegen teken en vlooien al is het natuurlijk wel altijd belangrijk even je hond op teken  en vlooien te checken.