Onze toppers

Miracle

Ik ben Miracle en geboren in Tilburg op 15 mei 2013. 


Miracle is een dochter van Miss Dutch  en Vanquer en bij ons als laatste puppy van de acht in Tilburg geboren en is ook bij ons gebleven. Ze is een erg grote flatcoat voor een teef, maar vooral een super lieve en gevoelige hond. Ik denk wel degene van de vier met het zachtste karakter. Ze is altijd gehoorzaam en doet alles om haar baasjes tevreden te houden. 

Diamond

Ik ben Diamond Kalgoorlie en geboren in Almere op 21 juni 2014.


Diamond is een dochter van Arcenciel De La Champ De Feu en Swallowsflight Ticket Zorra.  Diamond is een hele mooie en vooral slimme dame. Ze is erg lief en weet precies wat ze wel en niet wil. Ze is een erg lieve en gehoorzame scheet en zal niet makkelijk een fout maken. Als ze werkt is ze heel precies en kan het niet moeilijk genoeg zijn voor haar.

Janou

Ik ben Janou en geboren in Best op 24 maart 2017.


Janou is een dochter van Go With The Flow Blueprint For Eager en Candidacasa Oreo. Deze schat is een vrolijke en vooral pittige en energieke diva. Ze lebbert als de beste en doet haar best om je te geven wat je wil. Ze luistert erg goed en is graag op zichzelf, maar je kunt haar niet onopgemerkt  voorbij lopen. Werken doet ze heel erg graag en ook al is ze maar een kleine flatcoat toch is ze erg snel en oplettend. 

Milly

Ik ben Milly en geboren in Tilburg op 13 juni 2019.


Milly is een dochter  van Diamond Kalgoorlie en Nugget Sealing Team Definitly Perfect Dream Deze super lieve meid en is tevens ook een pittige tante die haar plekje in ons gezin op vele vlakken heeft veroverd.. Ze weet zichzelf goed te verkopen en heeft veel temperament en weet precies wat ze wel en niet wil een typische karaktereigenschap die ze van haar mama heeft meegekregen. Werken met haar baasje vind ze helemaal geweldig en doet ze het liefste dagelijks.

Miracle, Diamond, Janou en Milly

Miracle is bij ons gebleven en is ook zo'n knuffelkont die mensen heel snel kan overtuigen van haarzelf. Ze kan mensen, die niets of niet veel hebben met honden ervan overtuigen om haar te knuffelen. Miracle werkt ook wekelijks met trainingen in de bossen en laat daar haar andere kant zien dat ze kan werken als de beste en zich niet door takken of brandnetels af laat leiden van haar werk. Ze gaat als een raket om de dummy terug te brengen naar Paul.

Diamond is onze relaxte en super slimme lieverd. Ze is een dame die precies weet wat ze wel en niet wil. ze al ook nooit vervelend zijn. Ze zal zich nooit opdringen aan een ander en werkt als de beste. Haar neus voor speuren is geweldig te noemen. Ze weet precies hoe ze de dummy of eend tijdens de jacht trainingen kan vinden door super goed met haar neus de geur te blijven volgen. Een top hond in vele opzichten. Tijdens de show wedstrijden is Diamond ook haarzelf en zal zich nooit in de ring van een kant laten zien die een ander perse wil, omdat ze denk weet dat ze een knappe meid is....haha.

Janou is onze kleine scheet en heeft zo ook haar eigen karakter. Ze is best onstuimig af en toe, en Janou is erg baas gericht ook. Ze zal ons beide altijd in de gaten houden en zeker niet alleen erop uit trekken. Onze honden lopen vaak niet aangelijnd in de bossen, wat ook heel goed kan, maar Janou gaat nooit ver weg van haar baasjes, omdat ze precies wil weten dat we er nog zijn. Een trouwe lieverd. Ook werkt ze wekelijks in de bossen en doet het super goed, Ze weet alles snel op te pakken en werkt het dan ook netjes uit.  Ook op de show wedstrijden weet ze precies wat ze wil. Een slimme kleine dame.
Milly een geweldig lieve kleine meid met een hartje van goud. Ze weet zich nog niet altijd goed te houden door haar enthousiasme en daardoor gebruikt ze haar kleine bekje met tanden nog regelmatig om haar genegenheid te tonen. Ze traint inmiddels wekelijks en toont een erg grote wil om te werken. Als ze doorgaat inzet werk zoals ze nu toont kunnen daar nog mooie resultaten behaalt gaan worden. Inmiddels heeft Milly ook al een show gelopen en ze is een goed gebouwde knappe meid net zoals al haar broertjes en zusjes. Een dametje waar we nog genoeg avonturen mee gaan beleven.